Deze campervan van het merk AHORN CAMP met model VAN 620 is wat atypisch te noemen, niet zozeer in de vormgeving, maar wel in het chassis.
Daar waar Fiat Ducato met afgeleiden Citroën en Peugeot de populairste zijn, wordt deze Ahorn Camp gebouwd op het Renault Master chassis.

Met een lengte van 623 cm is ook deze een buitenbeentje, gezien de meest courante campervan modellen 541 cm;  599 cm of 636 cm zijn.
Deze campervan is 260 cm hoog en 207 cm breed,  bovendien beschikt hij over een krachtige dieselmotor met dubbele turbo standaard op 135 PK . 
In optie zijn 150 en 180 PK mogelijk.

Dit model beschikt over lengtebedden , maar deze zijn maar 190 cm en dus niet echt geschikt,  lijkt mij, voor grote mensen.

Jammer is wel de te beperkte binnenhoogte van amper 185 cm, daar waar dit bij de meeste campervans 190 - 195 cm is.
Hij beschikt over dieselverwarming en 1 gasfles van 11 kg om te koken.  Qua interieur is er gekozen voor glossy wit in combinatie met grijs en is zeker niet lelijk, ik heb al lelijker interieurs gezien.

Ook qua bergruimte beschikt deze over voldoende kasten, opbergvakken en ook zakhouders in de slaapruimte.
Alles werd mooi afgewerkt en ook een mooie houtvloer werd voorzien.   2 x 220V, 1 x USB en 4 x 12 V zijn voorzien als voedingspunt op een AH80 batterij.
De sanitaire ruimte beschikt over een neerklapbare wasbak, WC en vast douchescherm.   De zitruimte daarentegen is wat aan de kleine kant :  Je dient de tafel op te klappen om plaats te kunnen nemen aan tafel.   Die opklapbare tafel is dus zeker een must en werd ook standaard voorzien. 
De koelkast bevindt zich beneden in het keukenmeubel en kan 70 liter fris bewaren, samen met een 2 gaspit toestel.  Deze wordt mooi bedekt door een chique zwarte glasplaat ... je ogen doen er pijn van ;-)

Proper en vuilwatertank zijn ook standaard 100 liter, in de dieseltank kan 105 liter (bij fiat is dit standaard 90 liter) en zijn laadvermogen bedraagt ongeveer 650 kg.
Langs de buitenkant zie je duidelijk de contouren van de Renault Master en zijn er ook mooie metaalkleuren ter beschikking, de blauwe kleur valt op !
Ik heb geen Belgische dealer gevonden die dit merkt verdeelt, de Duitse prijs starten vanaf 40.000 EUR .

Ken je een dealer die deze toch verdeelt, dan graag seintje via contactformulier.