Chausson V594 First Line

 

Met een vraagprijs van 43995 EUR viel dit model mij op toen ik even door de promomodellen aan het bladeren was bij Alpha Motors te Temse.

Deze Campervan is "made in La Douce France", lengte van 5.99 m en staat te blinken in de kleur "spierwit".

Dit model beschikt over een dwarsbed en de koelkast bevindt zich aan de schuifdeur, met als voordeel dat deze zowel langs binnenkant van als buitenkant van geopend kan worden.   Kan inderdaad handig zijn, even abstractie gemaakt van mijn koelkastidee ;-)

Ook het dwarsbed heeft zijn voordelen, doch ook zijn nadelen, die meningen blijven verdeeld onder de kampeerders.

Deze promotie wordt bij Alpha motors aangeboden met een "first line" pakket dewelke bestaat uit volgende opties:

* Alu velgen 16'' 

* Zonnepaneel
* Luifel Thule

* Fiat 140 pk (ipv standaard 120 pk)
* 3500 kg ipv 3300 kg chassis

* Stuurbediening 
* Radio met touchscreen

* Elektrische trap

* Achteruitrijcamera 
* Starterspakket - Wettelijke kit

In deze standaardprijs zitten ook airco motor, cruise control, dubbele airbags, traction+,  elektrische ramen, draaizetels, cabine matten, Truma 4000 Gas en 
90l dieseltank inbegrepen.  Qua interieur is er gekozen voor een donker hout motief, maar is zeker niet lelijk te noemen.  uiteraard zijn er mooiere kleuren beschikbaar in andere modellen / merken, maar dat vertaalt zich ook naar een hogere prijs.  De badkamer is comfortabel met een wastafel, WC en degelijke doucheplaats.
Qua opbergmogelijkheden zijn er genoeg kasten aan de cockpit zijde, keuken en slaapgedeelte.  Ook de keuken beschikt over een groot gaspit en afwasbak, zo ook ruimte ernaast om wat kookgerief te plaatsen. 

Naar mijn bescheiden mening heeft dit stock/toonzaal model dus alle troeven in handen, je beschikt over 140 PK motor, luifel, zonnepaneel, achteruitrijcamera, elektrische trede, radio, 3500 chassis, comfortabele badkamer, ... en dat voor deze zeer scherpe prijs. 
Bovendien heeft hij de "looks" ook mee, de witte kleur in combinatie met de zwarte velgen, zwarte luifel en zwarte bumper geeft een stoer imago aan deze campervan.
Tel hierbij nog een Thule fietsenrek (450 EUR) en voor minder dan 45000 EUR heb je een rijkelijk uitgeruste campervan waar je nog veel plezier aan zal beleven.   

Conclusie:  zeker het kopen waard met alle opties die in deze prijs inbegrepen zijn !   
Als we de strenge meester zouden zijn, geef ik een minpunt op het dwarsbed, geen dubbele bodem (lijkt me handig voor tafel en stoelen op te bergen) en de plaatsing vd koelkast, maar je kan niet alles hebben he voor deze prijs; 

Alpha Motors,  deze promotie zal snel de deur uit zijn, dus leg die handleidingen al maar klaar ;-) 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb