Mobilvetta "Admiral"

 

 

Deze maand zou ik jullie graag deze, tot voor heden  voor mij onbekende fabrikant  van buscampers,  willen voorstellen: de Mobilvetta met het model "Admiral"

De Italiaanse camperbouwer Mobilvetta staat vooral bekend om zijn design.  En dit met zijn jachtinterieur, op de nieuwe buscamper  "Admiral" : 
Zeer hoogwaardig, "molto chic" en daarmee onderscheidend van de rest.

Het lijkt bijna een onmogelijke opdracht: een keuze maken uit het aanbod nieuwe buscampers ... er komen bij wijze van spreken elke dag nieuwe bij :-) 

Wie veel waarde hecht aan een klassevol en chique interieur zit bij Mobilvetta altijd goed.  Dit  campermerk staat vooral bekend om zijn luxe integraalmodellen die Italiaans design uitstralen.   Maar nu betreden zij ook de markt van de buscampers :   de nieuwe buscamper "Admiral"  – de eerste voor dit merk – is daarop geen uitzondering. 
Zeer hoogwaardige materialen, bekleding uit leder en  gelakte hoogglans .. bling bling !    Het zou op een duur  jacht in de haven van St-Tropez zeker niet misstaan.
Je kunt niet anders dan verblind worden als je een blik naar binnen werpt, het is een buscamper met een jachtinterieur, ongezien in deze markt!

Wat zien we vooral in dit specifieke interieur:  Ecoleer in het wit als bekledingsstof,  gelakte hoogglans op de fronten vd bovenkasten, chrome accenten evenals het tafel- en keukenblokoppervlak in mat lichtgrijs.   De ramen zijn ingelegd en hebben binnen een in leer uitgevoerde crèmekleurige rand.   Mobilvetta laat met deze Admiral ook zien dat buscampers echte premiumcampers zijn ... met een verwijzing naar Italië. 

De Mobilvetta Admiral komt er in drie verschillende indelingen:

*  De K 5.1 heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en is 5,99 meter lang.
*  De K 6.3 heeft achterin enkele bedden in lengterichting en is 6,36 meter lang.
*  De K 6.5 heeft achterin een elektrisch hefbed en is ook 6,36 meter lang


Deze Admiral beschikt bovendien over heel wat luxe:  een badkamer met zwenkwand waarmee de wastafel wegdraait.  Voordeel is dat de volledige oppervlakte te gebruiken is als douchecabine. Het keukenblok heeft gebogen lijnen en is speciaal om zien, met een uitbreidbaar werkblad.
Deze keuken beschikt ook over een apothekerskast staat aan de kopse kant, die zowel van binnen als van buiten bereikbaar is.

Op en top luxe dus en de Italianen laten niets aan het toeval over !   Deze Admiral heeft zelfs een eigen fabriek in Pagkieta (Italië).
Prijzen voor dit unieke model met jachtinterieur starten rond de 60.000 EUR en bij ons koop via de Urbano groep.

Kijk zelf maar naar de foto's en laat uw verbeelding maar gaan zou ik zeggen.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb