Wist je dit al ?

 

 

 

  1. Hymer heeft een nieuwe vrijetijdsmodule ontworpen

    Het HYMER Backrack+ 
    biedt u, dankzij de meest uiteenlopende module componenten, een nieuwe kijk voor reistransport en geeft uw buscamper  een andere look .








  2. "Hippie Caviar Hotel " van Renault

     

    Wat hebben de woorden 'hippie', 'kaviaar' en 'hotel' met elkaar te maken? In feite helemaal niets, maar Renault plakt die ogenschijnlijk willekeurig gekozen woorden wel achter elkaar om het geheel achterop een lekker eigenwijze kampeerautoversie van de Traffic te plakken.   








    3.  Bürstner komt met een primeur: de Lyseo Gallery is een halfintegraal met       een opklapbare alkoof (hoogte van 1 m) die onderweg verborgen zit in het   cabinedak en dus opblaasbaar is. 
     Dit is momenteel nog een concept / prototype. 













    4. Het merk "Ahorn" nu ook toetreedt tot de markt van de compacte buscampers met hun nieuw model "Van Big City".  Deze is op een chassis van Renault Trafic en beschikt over een volwaardige badkamer met douche binnen (vergelijkbaar met zijn concurrent Randger  R535) 
























    5. Hobby ook een "concept" buscamper heeft uitgebracht genaamd: "the Beachy", nadat ze dit eerst ook hadden gedaan in hun caravan divisie. 
    Beide stralen het strandgevoel uit en komen in productie bij positieve reacties van klanten :-)