Sunlight T69S

 


 

Dit verhuurmodel staat momenteel te koop bij  Alpha West uit Torhout en is op dit moment vrij voor de verkoop.
Sunlight is een gekend fabrikant van mobilhomes en campervans, met zijn eigen stijl en identiteit en is één van de merken uit de Erwin Hymer Group.

De serie CLIFF is bij de meesten gekend onder deze fabrikant.

Dit model, de T69S, is een mobilhome met een lengte van 6,97 meter en 2,32m breedte.   Leeggewicht is ong 2800 kg zodat er zeker nog voldoende laadvermogen is rekening houdend met benzine, kampeergerief, inzittenden ed.  Dit model beschikt over een queensbed en een hefbed en is dus zeker geschikt voor 4 personen.

De standaarduitrusting is ook aanwezig: Truma Combi verwarming, airbag bestuurder-en passagier, airco in de cabine, koelkast 113 liter, hordeur, opstapje,
watertank 120 l, ABS, centrale vergrendeling, ...

Extra beschikt dit model over 140 PK ipv 120 pk, traction+, 16 inch velgen ipv 15 inch, 90 l dieseltank, radio dakvenster id cabine, kadervensters, TV voorbereiding, TV/DVD, kabelvoorbereiding camera, thule luifel en thule fietsenrek , het chassis (oa airco, airbag, ..) - en basicpakket (dakluik, extra stopcontact, ..) omvat dit dus ook .

NP zou dit model op een 60.000 EUR uitkomen, deze staat nu te koop met ong 20.000 km voor 48900 EUR.

Dat lijkt mij prijs-kwaliteit zeker een goede deal, ik zou als klant nog wel de achteruitrijcamera laten installeren en led verlichting :-)

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb